Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse.
Hvis du fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

X
You appear to be from the USA. Would like to proceed to Products available in the USA?
   

50 år med Uricult!

50 år med høy kvalitet

Uricult ble introdusert for 50 år siden, og har siden det stått for et velrenommert varemerke med høy kvalitet. Samtlige Uricult dipslider gjør det mulig å angi bakterieveksten i antall koloner per ml. urin og hvis ønskelig kan man gå videre og dyrke koloniene for identifikasjon og resistensbestemmelse av bakteriene. Resistensbestemmelse er viktig særlig for pasienter med høy risiko for resistens og komplikasjoner(1).

I årenes løp er Uricult utviklet med tanke på brukerens behov, uten å gå på bekostning av kvaliteten som gjorde det til en suksess over hele verden i utgangspunktet. Orion Diagnostica tilbyr tre forskjellige Uricult-produkter: Uricult for påvisning av urinveisinveksjon, Uricult Plus for påvisning av enterokokker, og Uricult Trio for påvisning av E. coli.

Bruk Uricult i kampen mot antibiotikaresistens!

Urinveisinfeksjon (UVI) er en av de mest vanlige infeksjoner i befolkningen, spesielt blant kvinner(2). Dyrkning gjør det mulig å identifisere sjeldne eller resistente organismer. Fordi unødig bruk av antibiotika er en av hovedårsakene til utvikling av antibiotikaresistens, er det viktig ved UVI og andre infeksjoner, å foreskrive antibiotika kun når det er nødvendig(3). Testing på behandlingssted kan redusere foreskriving av antibiotika(4).

Uricult - enkel og anvendelig for diagnostisering av urinveisinfeksjon!

  • Test på stedet - ikke behov for å frakte urinprøven
  • Kan brukes til transport av prøver som skal dyrkes - kvaliteten består under transport
  • Enkel i bruk - dyrkning kan starte umiddelbart etter prøvetakning, uten annet nødvendig utstyr


Bli med å feire med oss!
Se Uricult 50 år-kampanjen på vår nettside og få jubileumstilbudet!


Referanser:

  1. Sabih A, Leslie SW. Urinary Tract Infections, Complicated. [Updated 2018 Jan 31]. In: StatPearls [Internet]. Treasure Island (FL): StatPearls Publishing; 2018 Jan-.
  2. Foxman B. Epidemiology of urinary tract infections: incidence, morbidity, and economic costs. Dis Mon. 2003 Feb;49(2):53-70
  3. Nickel JC. Urinary tract infections and resistant bacteria. Meeting review. Rev.Urol. 2007;9(2):78-80.
  4. O’Neill J. Tackling drug-resistant infections globally. Final report and recommendations. 2016. https://amr-review.org/sites/default/files/160518_Final%20paper_with%20cover.pdf


Les mer om Uricult