Denne nettsiden benytter informasjonskapsler som bidrar til å forbedre den og gi deg best mulig opplevelse av nettsiden.
Ved å benytte denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Les mer

X

Kunder

Helse

Orion Diagnosticas hovedfokus er å levere nyskapende løsninger som gir raskere og enklere klinisk arbeidsflyt, til primærhelsetjenesten. Dette frigjør verdifull tid til individuell pasientbehandling. Vi leverer også produkter til kliniske laboratorier som utfører analyser i store volum.

Kundene våre omfatter alt fra egekontorer til laboratorier: allmennpraktiserende leger, barneleger, helsesentre, sykehjem, sykehus og klinikker, kliniske laboratorier og legekontorer.

Hygieneovervåking

Løsningene vår for hygieneovervåking er enkle og praktiske verktøy for miljøer der rene overflater har avgjørende betydning. Testene utgjør en viktig del av et effektivt program for infeksjonskontroll innenfor helsevesenet. I matforedlings- og cateringsektoren brukes testene i arbeidet med å gjøre matkjeden sikker.  Industribedrifter kan bruke produktene våre til å kontrollere mikrobeinnholdet i forskjellige industrielle væsker.

Hvis du ønsker å kontakte oss, kan du se kontaktinformasjonen eller fylle ut kontaktskjemaet.

Doctor_and_the_boy_web