Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse.
Hvis du fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

X
You appear to be from the USA. Would like to proceed to Products available in the USA?
   

Smarte løsninger for helsetjenesten og hygieneovervåking

Orion Diagnostica har spesialisert seg på nøyaktige og rimelige kliniske tester for diagnostikk og hygieneovervåking som er enkle å bruke og gir raske resultater.

Vi fokuserer på diagnostiske verktøy for lokal bruk. Verktøy som gir helsepersonell muligheten til å påvise sykdom raskere, stille diagnoser, ta behandlingsbeslutninger og å følge opp behandling basert på fakta.

Flaggskipet vårt, QuikRead®-systemet, måler C-reaktivt protein (CRP) i små blodprøver fra fingertuppen og presenterer resultatene i løpet av bare to minutter. Leger kan bruke CRP-tester som støtte under pasientkonsultasjoner for å skille mellom bakterielle infeksjoner og virusinfeksjoner og dermed rasjonalisere antibiotikabehandlingen. I QuikRead-serien finner vi også tester for streptokokk A, CRP+hemoglobin, fekalt okkult blod og albumin i urin.

Vår nyeste plattform er Orion GenRead®-systemet, som bygger på SIBA® - en rask og pålitelig teknologi for isoterm amplifikasjon av nukleinsyre. Fase 1-testene fokuserer på patogener som forårsaker sykdom i mage og tarm. Senere vil produktporteføljen dekke et bredere utvalg av patogener.

Testene våre for hygieneovervåking gir bedrifter og institusjoner muligheten til å påvise kontaminasjon av mikroorganismer og produktrester, samt å overvåke effekten av rengjørings- og desinfiseringsrutinene.

Vi selger våre egne produkter til globale kunder innenfor helsetjenester og hygieneovervåking gjennom egne salgsenheter og et distribusjonsnettverk som omfatter over 60 land. I tillegg distribuerer vi også produkter fra andre anerkjente produsenter av diagnostiske verktøy.

Doctor_with_cuvette_web