Denne nettsiden benytter informasjonskapsler som bidrar til å forbedre den og gi deg best mulig opplevelse av nettsiden.
Ved å benytte denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Les mer

X

Smarte løsninger for helsetjenesten og hygieneovervåking

Orion Diagnostica har spesialisert seg på nøyaktige og rimelige kliniske tester for diagnostikk og hygieneovervåking som er enkle å bruke og gir raske resultater.

Vi fokuserer på diagnostiske verktøy for lokal bruk. Verktøy som gir helsepersonell muligheten til å påvise sykdom raskere, stille diagnoser, ta behandlingsbeslutninger og å følge opp behandling basert på fakta.

Flaggskipet vårt, QuikRead®-systemet, måler C-reaktivt protein (CRP) i små blodprøver fra fingertuppen og presenterer resultatene i løpet av bare to minutter. Leger kan bruke CRP-tester som støtte under pasientkonsultasjoner for å skille mellom bakterielle infeksjoner og virusinfeksjoner og dermed rasjonalisere antibiotikabehandlingen. I QuikRead-serien finner vi også tester for streptokokk A, CRP+hemoglobin, fekalt okkult blod og albumin i urin.

Vår nyeste plattform er Orion GenRead®-systemet, som bygger på SIBA® - en rask og pålitelig teknologi for isoterm amplifikasjon av nukleinsyre. Fase 1-testene fokuserer på patogener som forårsaker sykdom i mage og tarm. Senere vil produktporteføljen dekke et bredere utvalg av patogener.

Testene våre for hygieneovervåking gir bedrifter og institusjoner muligheten til å påvise kontaminasjon av mikroorganismer og produktrester, samt å overvåke effekten av rengjørings- og desinfiseringsrutinene.

Vi selger våre egne produkter til globale kunder innenfor helsetjenester og hygieneovervåking gjennom egne salgsenheter og et distribusjonsnettverk som omfatter over 60 land. I tillegg distribuerer vi også produkter fra andre anerkjente produsenter av diagnostiske verktøy.

Orion Diagnostica er en del av Orion gruppen, Finlands største legemiddelprodusent, som utvikler, produserer og markedsfører legemidler, aktive farmasøytiske ingredienser og diagnostiske tester for globale markeder. Med 100 års fartstid jobber Orion aktivt med å forbedre kvaliteten på behandling og bygge opp velvære i samfunnet.

Doctor_with_cuvette_web