Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse.
Hvis du fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

X

Orion Diagnostica – God diagnostikk, bedre helse

Orion Diagnostica er ledende innen in vitro-diagnostikk med fokus på pasientnær diagnostikk. Vi utvikler, fremstiller, og markedsfører hurtige og nøyaktige diagnostiske tester og testsystemer, som er enkle i bruk til helsevesenet, spesielt primærhelsetjenesten. Våre produkter har i mer enn 40 år gitt rask hjelp til helsepersonell ved valg av  behandling og riktig diagnose. Vårt globale fotavtrykk dekker mer enn 60 land hvorav 90 % av salget i det internasjonale markedet. Våre flaggskip-produkter er QuikRead® og QuikRead go®  og det er nær 50 000 instrumenter i bruk globalt.  Vi er rundt 300 ansatte med hovedkontor i Espoo, Finland. I 2017 hadde vi en omsetningen på 54 mill. Euro. Orion Diagnostica Oy er eid av investorselskapet Axcel Management A/S, et ledende nordisk privat investeringsselskap.

Family_at_breakfast_web