Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse.
Hvis du fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

X

Smarte løsninger for helsetjenesten og hygieneovervåking

Orion Diagnostica har spesialisert seg på nøyaktige og rimelige kliniske tester for diagnostikk og hygieneovervåking som er enkle å bruke og gir raske resultater.

Vi fokuserer på diagnostiske verktøy for lokal bruk. Verktøy som gir helsepersonell muligheten til å påvise sykdom raskere, stille diagnoser, ta behandlingsbeslutninger og å følge opp behandling basert på fakta.

Flaggskipet vårt, QuikRead®-systemet, måler C-reaktivt protein (CRP) i små blodprøver fra fingertuppen og presenterer resultatene i løpet av bare to minutter. Leger kan bruke CRP-tester som støtte under pasientkonsultasjoner for å skille mellom bakterielle infeksjoner og virusinfeksjoner og dermed rasjonalisere antibiotikabehandlingen. I QuikRead-serien finner vi også tester for streptokokk A, CRP+hemoglobin, fekalt okkult blod og albumin i urin.

Vår nyeste plattform er Orion GenRead®-systemet, som bygger på SIBA® - en rask og pålitelig teknologi for isoterm amplifikasjon av nukleinsyre. Fase 1-testene fokuserer på patogener som forårsaker sykdom i mage og tarm. Senere vil produktporteføljen dekke et bredere utvalg av patogener.

Testene våre for hygieneovervåking gir bedrifter og institusjoner muligheten til å påvise kontaminasjon av mikroorganismer og produktrester, samt å overvåke effekten av rengjørings- og desinfiseringsrutinene.

Vi selger våre egne produkter til globale kunder innenfor helsetjenester og hygieneovervåking gjennom egne salgsenheter og et distribusjonsnettverk som omfatter over 60 land. I tillegg distribuerer vi også produkter fra andre anerkjente produsenter av diagnostiske verktøy.

Doctor_with_cuvette_web