Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse.
Hvis du fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

X

Verdier, oppgave og mål

Verdier

Gjensidig tillitt og respekt

Vi ønsker å handle slik at vi stoler på hverandre og respekterer hverandres arbeid, og på denne måten opprette et solid samarbeidsgrunnlag. Tillitt skapes ved å holde løfter, og respekt skapes gjennom en forståelse av hverandres bidrag til den samlede prosessen.

Kundefokus

Vi ønsker å forstå, foregripe og tilfredsstille nåværende og fremtidige behov hos kundene våre. Derfor må alle i konsernet samarbeide tett og yte ekstra for at kundene våre skal få tilgang til ekspertisen vår.

Nyskaping

Vi ønsker å skape og utvikle innovative løsninger og arbeidsmetoder. Dette utfordrer hver enkelt av oss til å utforske nye muligheter i det daglige arbeidet i samarbeid med eksperter fra forskjellige felter og å bidra med egen ekspertise i samarbeidsprosjekter.

Resultater

Vi ønsker å være best på vårt felt i utviklingen av produkter, tjenester og løsninger for økt velvære og bedre helse. Dette utfordrer alle i Orion-konsernet - som gruppe og som enkeltpersoner - til å yte maksimalt i alt vi gjør.

Oppgave og mål

Orion Diagnosticas oppgave er å bidra til mer effektiv helsebehandling og økt velvære ved å tilby kliniske løsninger og hygieneløsninger.

Orion Diagnostica er et nyskapende selskap i kraftig vekst som leverer raske, kostnadseffektive løsninger som er enkle å bruke, med spesielt fokus på bruk på stedet.

Family_on_the_beach_web